Top
?>
Yvette Cossee

Over Galaxy Mode

Galaxy mode onderscheid zich als kleinere zelfstandige mode winkel door een eigen stijl. Zij is al meer dan 40 jaar gevestigd aan de Kleiweg te Rotterdam Hillegersberg.

Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Yvette Cossee. Ik ben de eigenaresse van Galaxy Mode. Fashion is mijn grote passie. Ik vind het geweldig om mensen te adviseren en te stylen.

Vaak komen klanten naar mij toe met de vraag hen te helpen bij het maken van een goede keuze. Op dat moment heb ik echt het leukste vak dat er bestaat, namelijk die van een styliste. Wat staat iemand het mooiste? Welke kleuren, welke pasvorm en het aller belangrijkste, waar voelt iemand zichzelf goed in? Ik zie het gelijk wanneer iemand de paskamer uitkomt en zij straalt, dan is het goed. Complimenten uit de omgeving is de beste reclame en waardering voor mijn werk. Ik vraag dan ook vaak later nog: “en? Hoe vonden ze je nieuwe setje?” Dit is waar ik het voor doe en wat mijn vak zo leuk maakt. Dus zoek jij nog een leuke outfit en goed styling advies?

Veel mensen weten dan ook ondertussen de weg te vinden om regelmatig een kijkje te komen nemen in de steeds wisselende trendy collectie in het midden tot lagere prijssegment. Naast een aantal mooie labels wordt wekelijks de collectie aangevuld met de nieuwste fashion items. Ook voor mooie accessoires zoals riemen, tassen, shawls, oorbellen, laarzen en sneakers kun je bij Galaxy Mode terecht. Hou jij van leuke aparte mode, goede kwaliteit en pasvorm? Dan is een bezoekje aan de winkel zeker de moeite waard.

Kom gezellig een kijkje nemen en laat je vrijblijvend adviseren. Kom dan gezellig naar Galaxy Mode! Je kunt zowel met als zonder afspraak komen. Leuk om je in de winkel te zien, je bent van harte welkom.

m
m

Passie voor styling

Op dat moment heb ik echt het leukste vak dat er bestaat, namelijk die van een styliste.

m
m

PERSOONLIJK ADVIES

Kom gezellig een kijkje nemen en laat je vrijblijvend adviseren.

m
m

Elke week nieuwe kleding

Wisselende trendy collectie in het midden tot lagere prijssegment.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.